Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Renault Trucks X-Road

СОЛИДНИ УПОТРЕБЯВЯНИ ВЛЕКАЧИ ЗА ВЗИСКАТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

X-Road е камион от гама T, трансформиран и адаптиран от производителя за работа в предизвикателна среда. X-Road се предлагат в нашите центрове с 12-месечна гаранция от производителя на силовата линия. Камионът се вписва перфектно в пътищата на строителната площадка и транспорта с самосвал или полусамосвал. Включен сертификат Euro 3

ГАМА Т X-ROAD

ВЛЕКАЧЪТ ЗА РАБОТА В ТРУДНИ УСЛОВИЯ

  • 1.    ВЛЕКАЧ 4X2 и 6x2 EURO 6, 11 л, 460 к.с.с.
  • 2.    РОБОТИЗИРАНА СКОРОСТНА КУТИЯ С РЕЖИМ OFF-ROAD
  • 3.    БЛОКИРОВКА НА ДИФЕРЕНЦИАЛА
  • 4.    НОВИ АКУМУЛАТОРНИ БАТЕРИИ 225 Ah
  • 5.    УВЕЛИЧЕН ПЪТЕН ПРОСВЕТ С ДО 60 ММ
  • 6.    МЕТАЛНИ СТРАНИЧНИ ЗАЩИТИ
  • 7.    ЗАЩИТНИ РЕШЕТКИ НА ФАРОВЕТЕ
  • 8.    ЧЕРНА ИДЕНТИФИКАЦИОННА ТАБЕЛА
  • 9.    ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ 315/80 R22.5, ЗА ВСЯКАКВИ ТЕЖКИ ТЕРЕНИ
  • 10.  ЧЕРЕН СЕННИК И ЧЕРНИ КОРПУСИ НА ОГЛЕДАЛАТА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ
ГАМА Т X-ROAD
X-Road

ЗДРАВИНА

Renault Trucks T X-Road е селектиран, инспектиран и модифициран в завода на Renault Trucks: с усилени части, увеличен пътен просвет до 60 мм за преодоляване на препятствия, двигател DTI 11 със скоростна кутия в режим офроуд и блокиране на диференциала за максимално сцепление и маневреност. Тези модификации, извършени в нашия завод, гарантират качеството и здравината на Renault Trucks T X-Road. Камион, който няма да ви подведе.

Renault Truck T X-Road е одобрен автомобил с гаранция от производителя на задвижващата линия.

СПЕЦИФИКАЦИЯ, АДАПТИРАНА СПРЯМО НУЖДИТЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

С T X-Road Renault Trucks предлага камиони, готови за взискателни приложения: строителни площадки, транспорт в тежки терени, приложения за самосвали, транспорт на тежки материали и селскостопански дейности.

Можете да конфигурирате Renault Trucks T X-Road с индивидуални опции, които да отговарят на всички ваши бизнес нужди: хидравлика, защита на радиатора, предавателни числа на задния мост, LED осветление за специализиран режим на движение, допълнителни резервоари и височина на лафета.

НАЛИЧНО СЪДЕЙСТВИЕ И БЛИЗОСТ

Където и да се намирате, вашият дилър на Renault Trucks има достъп до най-широката гама употребявани камиони в цяла Европа.

Всеки камион T X-Road е щателно инспектиран по списък от 200 контролни точки в съответствие със стандартите и процедурите на производителя преди преобразуването му в завода.

Вашият употребяван камион е разпознат в дилърската мрежа на Renault Trucks. Във всеки дилър специалисти са на ваше разположение, с високоефективно оборудване, адаптирано към вашата технология на превозното средство, използващо само оригинални части и ви помага в ежедневните ви операции.