Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Всички предлагани услуги ви спестяват пари и време, добавят ползи към вашия бизнес.

ФИНАНСИРАНЕ И ЗАСТРАХОВКИ

ФИНАНСИРАНЕ И ЗАСТРАХОВКИ

Renault Trucks Financial Services предлага индивидуални решения за финансиране и застраховане. Познаваме вашия сектор на дейност и всички негови специфики, така че имаме надеждни и адаптирани услуги за клиенти на употребявани превозни средства. Освен това, с финансовите решения от Renault Trucks, вашият паричен поток се запазва. Научите повече за нашите финансови предложения в раздела за услуги на уебсайта на Renault Trucks България.

ГАРАНЦИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ ДО 24 МЕСЕЦА!

След извършване на тестнически тестове и проверки ние гарантираме цялата силова линия на широка гама от употребявани превозни средства: двигател, скоростна кутия и диференциал.

Тази гаранция се признава от всички дилъри на Renault Trucks. Открийте всички ползи и свързани услуги в офертата на Renault Trucks Selection.

ГАРАНЦИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ ДО 24 МЕСЕЦА!
ПЪТНА ПОМОЩ И АСИСТЕНЦИЯ В ЕВРОПА

ПЪТНА ПОМОЩ И АСИСТЕНЦИЯ В ЕВРОПА

За още по-голямо спокойствие, свързваме с гаранцията на Renault Trucks Selection, помощ при повреда и теглене, независимо от причината за повредата (с изключение на пътен инцидент - вижте вашия договор за подробности), за да ви позволи да бъде изтеглен вашия камион до най-близкия дилър на Renault Trucks и да минимизирате престоя на вашия камион.

Тази помощвлявана директно от производителя, включва трактор и ремарке, а разходите са покрити до 3500 евро в Европа (вижте договора за подробен списък на покритите площи).

Тази гаранция се предлага само с офертата на Renault Trucks Selection.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО С ШИРОКА ГАМА АКСЕ

Когато избирате Renault Trucks, вие купувате повече от камион. Оборудвайки автомобила си с аксесоари, вие оптимизирате неговата рентабилност, здравина, подобрявате комфорта и безопасността му.

Предлага се широка гама от аксесоари: багажници на покрива, джанти, паркинг отоплител/охланител климатици за паркиране, пистолет с въздух, ... и много други в нашия каталог!

 

Два начина за избор на аксесоари:

1. Свържете се с най-близкия оторизиран дилър

2. Използвайте електронния каталог за аксесоари на Renault Trucks: Търсите ли конкретен аксесоар? Отидете на съдържанието на страница 2 и се насочете към желаната категория

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО С ШИРОКА ГАМА АКСЕСОАРИ
ИЗНОС

ИЗНОС

Renault Trucks е с ангажимент за опазване на околната среда, като осигурява превозни средства, които отговарят на местните законови разпоредби. Актуализирането на нашите употребявани автомобили е разработено от нашите инженери, като същевременно осигурява дългосрочни характеристики на автомобила. Превозното средство с подходяща силова линия е без риск от престой, с осигурено качествено следпродажбено обслужване и оценка на вашата инвестиция.

Желаете да закупите някой от нашите камиони за износ? За повече информация, моля, свържете се с нас

УВЕЛИЧЕТЕ ВАШАТА РЕНТАБИЛНОСТ С OPTIFLEET

Renault Trucks предлага Optifleet, решението за управление на автопарка, което ви помага ежедневно и намалява оперативните ви разходи. Постоянно сте свързани чрез уеб портала www.optifleet.net.

Чрез проследяване на превозни средства и шофьори можете да управлявате бизнеса си в реално време и да контролирате основните си разходи, като автоматично получавате отчети Eco Score по имейл. Optifleet се предлага с предварително заплащане: за повече информация http://www.renault-trucks.bg/optifleet/

 

УВЕЛИЧЕТЕ ВАШАТА РЕНТАБИЛНОСТ С OPTIFLEET
OPTIFUEL SOLUTIONS RENAULT TRUCKS

OPTIFUEL SOLUTIONS

За да оптимизирате бюджета си чрез икономия на гориво, ние ви предлагаме програмата Optifuel Infomax, която е съвместима с всички поколения превозни средства от Euro 2 до последния екологичен стандарт. Програмата ви предоставя подробен анализ на вашия стил на шофиране.

Optifuel Training е ефективно обучение по икиномично шофиране още от първия километър.

За повече информация, моля, посетете http://optifuel.renault-trucks.com/bg/