Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS : НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

Защо да изберете употребявани камиони от RENAULT TRUCKS ?

Когато избирате УПОТРЕБЯВАН КАМИОН ОТ RENAULT TRUCKS, Вие купувате много повече от употребяван автомобил.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS се ангажират с Вашия успех.

MORE THAN A USED TRUCK

КАЧЕСТВО

СТАНДАРТИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ: гарантираме произхода, възрастта и пробега на Вашия камион благодарение на сервизната история на автомобила. Преглеждаме всяко превозно средство с помощта на 200 точки за проверка, включително технически и козметични елементи, без компромиси с качеството. Обновяваме превозните средства с оригинални части и стриктно прилагаме процесите и стандартите на производителя.

СТАНДАРТИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
ГАРАНЦИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

ГАРАНЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ: гаранция за серията Selection на основните компоненти (силова линия и система за последваща обработка на изгорелите газове) на Вашия автомобил до 2 години или 320 000 км. Вие също се възползвате от 2 години гаранция за всяка резервна част, монтирана в нашата сервизна мрежа. Управлението на гаранцията е напълно интегрирано в системите на Renault Trucks.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ

ГОЛЯМ ИЗБОР: Предоставяме Ви достъп до голям избор от автомобили, включително някои уникални оферти от нашия завод за употребявани камиони Used Trucks Factory, за да отговорим на нуждите на Вашия бизнес. Нашите инженери разработват адаптирани употребявани камиони, подбрани, тествани и модифицирани със сертификат от завода на Renault Trucks. Предлагаме Ви широка гама от аксесоари за оптимална производителност, безопасност, комфорт на водача в кабината и много повече!

ГОЛЯМ ИЗБОР
УСЛУГИ С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

УСЛУГИ С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ: предлагаме Ви разнообразни услуги, за да оптимизирате печалбата си и да осигурите дългосрочно изпълнение на Вашата инвестиция. Осигуряваме Ви информация и услуги за подобряване консумация на гориво. Предоставяме индивидуални финансови и застрахователни решения спрямо нуждите на Вашия бизнес и правим така, че камионите Ви да се върнат възможно най-бързо на пътя. Нашите договори за сервизно обслужване и поддръжка са създадени, за да Ви осигурят спокойствие.

ДОВЕРИЕ

БЛИЗКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ: WНие Ви познаваме, както и Вашия бизнес. Ние Ви предлагаме правилното решение и Ви помагаме да поддържате бизнеса си. Ние се грижим за Вас и Вашия автомобил, като Ви предлагаме международна пътна помощ 24/7, където и да сте. Ние сме ангажирани с Вашия успех и никога няма да Ви подведем.

1100 СЕРВИЗНИ ПУНКТА
МРЕЖА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ: Сервизната мрежата на Renault Trucks се състои от експерти с най-съвременното оборудване и специалицирани инструменти, за да осигури правилното и ефективно сервизно обслужване и поддръжка. Сервизната история на камиона е достъпна във всеки един от нашите 1100 сервизни центъра с подробна спецификация, включително потенциални надстройки или гаранция.